Kate Middleton droeg een van haar meest iconische jurken opnieuw

Jenny Peckham verfde de trouwjurk speciaal voor de Hertogin in turquoise

Red carpet, Carpet, Suit, Formal wear, Dress, Clothing, Event, Premiere, Gown, Flooring,
Getty Images

Afgelopen donderdag is Kate Middleton gesignaleerd tijdens de Tusk Conservation Awards in Londen in een Jenny Packham-jurk die zij al eerder heeft gedragen. Het is niet gebruikelijk voor de Hertogin van Cambridge om een galajurk voor een tweede keer te dragen naar een publiek event waarbij ze uitgebreid gefotografeerd zou worden.

Kate Middleton in stijl

De Hertogin arriveerde bij de awards met haar man Prins William. Dit was een van de weinige koninklijke verschijningen die de Hertogin heeft gemaakt sinds de bevalling van haar soon prins Louis. Maar zoals gewoonlijk arriveerde zij in stijl en was haar look the talk of the evening. Al eerder werd de Hertogin gespot in specifiek deze avondjurk. Zo zijn er foto;s verschenen van haar in dezelfde look rond 2012. De jurk was een custom made design, van origine een trouwjurk die Jenny Peckham speciaal voor de Hertogin in deze betoverende kleur turquoise liet verven. Hiernaast koos Middleton ook voor dezelfde clutch voor beide events. Alleen combineerde ze het voor deze herfstavond met een unieke broche en het haar naar beneden in losse golven.

Getty Images
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton