All black: Meghan Markle en Kate Middleton in vergelijkbare looks ter nagedachtenis einde Wereldoorlog I

Zwangere Meghan Markle droeg onder meer een Stella McCartney jas als jurk.

Clothing, Hat, Fashion, Beauty, Lip, Headgear, Fashion accessory, Cap, Uniform, Neck,
Getty Images

Speciaal voor de Herdenking van WOI maakten zowel zwangere Duchess Meghan Markle als haar schoonzus, Kate Middleton, hun opwachting bij de Cenotaph in Londen op zondag. Hiervoor waren ze aanwezig bij de Royal British Legion herdenkingsfestival bij de Royal Albert Hall in London op zaterdagavond. De twee leden van het koninklijke huis kozen voor beide gelegenheden voor vergelijkbare looks. Markle droeg zaterdag een zwarte jas, gedragen als jurk, van Stella McCartney met crossbody tas van Shaggy Deer en Middleton voor een Roland Mouret-jurk met asymmetrische halslijn en Jimmy Choo-clutch. Van zo'n elegante halslijn, waarbij de sleutelbeenderen zichtbaar zijn, is Markle ook fan. Het is een stijl waar ze vaak voor kiest. Zo ook die avond in een donkerblauwe double breasted jurk.

Getty Images

Eerbetoon

Voor de dienst die op zondag gepland stond kozen beide royals voor een all black look, met een jas met hoge kraag en (op zijn Brits) hoed. Dit moment markeerde de honderdste viering van het einde van de Eerste Wereldoorlog. Markle ging gekleed in een buttoned-up coat, met kapmouwtjes. Kate droeg een zwarte jas, met dubbele knopen – een stijl die ze voorgaande jaren ook droeg voor deze gelegenheid. Beiden hadden ter eerbetoon een rode bloemenbroche op de borst gepind. Tijdens dit samenzijn werd er een ode gebracht aan wie in de strijd zijn leven had verloven en had gevochten voor vrede. De Duchess of Sussex is net terug van haar eerste koninklijke tour met Prins Harry, waarbij ze Australië, Nieuw-Zeeland, het koninkrijk van Tonga en Fiji aandeed.

Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle