Kate Upton verwelkomt baby girl en dit is haar bijzondere naam

Het model deelde de eerste foto's van haar dochter via Instagram

image
Getty Images

Kate Upton deelde dit weekend via Instagram dat zij bevallen is van haar eerste dochter, een baby girl van echtgenoot Justin Verlander. Zo onthulde zij dat hun dochter geboren is op 7 november 2018 en hebben zij haar Genevieve Upton Verlander genoemd.

View this post on Instagram

Genevieve Upton Verlander 💗 11.7.18

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Babynieuws

Kate Upton maakte haar zwangerschap met basketbalkampioen Justin Verlander begin juli bekend. Zo deelde zij een foto van zichzelf in een rood pak met als bijschrift 'Zwanger in Miami'. Ook Verlander deelde deze foto met de caption: 'Jij gaat de meest geweldige moeder zijn. Ik kan niet wachten om deze nieuwe reis met jou te starten.
Je bent de meest attente, liefhebbende, zorgzame en sterke vrouw die ik ooit heb ontmoet. Ik ben zo trots dat onze kleine door een vrouw als jij in deze wereld wordt opgevoed!'

Het huwelijksbootje

Het stel trouwde vorig jaar in november. Hun bruiloft vond plaats in het Roswood Castiglion del Bosoco, een luxehotel in de Toscane, Italië. Kate droeg twee bruidsjurken, speciaal voor haar ontworpen. Zo droeg zij voor de officiële ceremonie een Valentino-jurk en voor het feest een Christy Rillington Studio die zij mede had ontworpen.

View this post on Instagram

Late night look

A post shared by Kate Upton (@kateupton) onAdvertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws