Een nieuwe en onweerstaanbaar lieve foto van Prins Louis is net opgedoken

Dit is pas de derde keer dat we de jonge prins kunnen bewonderen.

Photograph, People, Standing, Family taking photos together, Event, Photography, Family, Suit, Family pictures, Child,
Getty Images

Het is alweer een tijd geleden dat wij Prins Louis, het derde en jongste kind van de Hertog en Hertogin van Cambridge, hebben kunnen bewonderen. Maar dit weekend is er een nieuwe foto opgedoken op het internet van de prins.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Verassende nieuwe foto

Een voorheen ongeziene foto van prins Louis samen met zijn moeder, Kate Middleton, en opa, Prins Charles, is verschenen nadat deze in een nieuwe BBC documentaire over de Prins van Wales werd getoond. Volgens The Daily Mails koninklijke correspondent Rebecca English was de foto gemaakt in de tuin van Clarence House, het officiële huis van Charles en Camilla. Het nieuwe beeld, dat een lieflijk moment tussen Charles en Louis laat zien, verschijnt nadat Charles Entertainment Tonight vertelde dat hij het liefst meer tijd had doorgebracht met zijn kinderen. Met zijn kleinkinderen wil hij daar verandering in brengen.

Uit de spotlights

Prins Louis is sinds zijn geboorte uit de spotlights gebleven. Zo heeft het grote publiek hem maar twee keer kunnen zien. De eerste keer was toen hij het ziekenhuis verliet met zijn ouders op 23 april en de tweede tijdens zijn doping met de koninklijke familie.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity