Rihanna spreekt zich uit over diversiteit op de Victoria's Secret-catwalk

Rihanna weet subtiel haar mening te uiten over de Victoria's Secret Show anno 2018.

Fashion, Performance, Event, Fashion design, Costume design, Costume,
Getty Images

Al was Rihanna in 2012 zelf de hoofdact van de Victoria's Secret Show, tijden zijn veranderd als het op diversiteit op de catwalk aankomt en dat heeft ook de Amerikaanse zangeres en creatieve allrounder Rihanna duidelijk gemaakt.

Subtiele actie

Er werden niet veel woorden vuil gemaakt door Rihanna om haar ongenoegen over de lichaamsdiversiteit op de catwalk van de Victoria's Secret Show te uiten die vorige plaatsvond. De beroemdheid die normaal geen blad voor de mond neemt, is dit keer iets voorzichtiger en geeft slechts een enkele 'like' op de tweet van model en modeblogger Louise O'Reilly. Chief Marketing Officer Ed Razek van L Brands, het overkoepelende bedrijf van Victoria's Secret, vertelde afgelopen week nog in een interview met de Amerikaanse Vogue als weerwoord op de kritiek die het Amerikaanse merk ontving over diversiteit op de catwalk: 'Iedereen blijft maar praten over de Savage x Fenty-lingerieshow van Rihanna. Als we de show van Rihanna hadden gecreëerd, zouden we zonder twijfel worden beschuldigd van toegeven.' Nadat het interview over het wereldwijde web verspreid werd, verontschuldigde Razek zich ook voor de opmerking die hij maakte dat schijnbaar impliciete transgendermodellen nooit welkom zouden zijn op de Victoria's Secret Show omdat ze in zijn ogen niet als fantasie worden beschouwd. Voor deze uitspraak excuseerde de 70-jarige Razek zich gisteren nog in een nieuwe tweet.

Dit was Rihanna's reactie op de tweet van Louise O'Reilly die Ed Razek bekritiseert:

Twitter

BuzzfeedTwitter

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder