Meghan Markle's assistent 'Melissa' verlaat het koninklijke huishouden na zes maanden

Meghan Markle zou nu dus op zoek zijn naar een nieuwe assistent.

Maghan markle assistent verlaat haar baan
Getty Images

Een van de naaste koninklijke medewerkers van Meghan Markle zou per direct zijn vertrokken, aldus The Daily Mail. Naar verluidt was zij de De Hertogin van Sussex's persoonlijke assistent.

Vertrek van de assistent

Afgelopen juni kreeg Meghan Markle haar koninklijke staflid toegewezen, genaamd Melissa Touabti (39). De uit Frankrijk afkomstige assistente speelde een belangrijk rol bij het plannen van de Royal Wedding en was deel van het team dat verantwoordelijk was voor het opvangen van de ophef rondom Meghans vader. Zo vertelde een bron die dichtbij het koninklijke paar staat tegen De Daily Mail: 'Melissa is een enorm getalenteerde persoon, ze speelde een cruciale rol in het success van de koninklijke bruiloft en zal door iedereen in het koninklijke huis worden gemist'. Het Britse medium drukte het vertrek uit als een schok, aangezien de high-profile aard van de positie.

Robbie Williams

Het vertrek van Melissa is het derde ontslag in korte tijd binnen de Royal Family. Nu blijkt dat de vrouw tot voor kort nog werkte voor Robbie Williams, zo meldt de Daily Mail. Zo wordt er gesteld dat 'Melissa veel langer werkte voor hem dan voor Meghan Markle'. Het is onbekend of Williams een referentie gaf voor Melissa aan het Britse koningshuis. Wel is duidelijk dat de voormalige Take That zanger nauwe banden heeft met de Royal Family. Zo was de zanger met zijn vrouw Ayda Field aanwezig op de bruiloft van Meghan en Harry, en was hun dochter bruidsmeisje bij de bruiloft van Prinses Eugenie en Jack Brooksbank.

Nieuwe assistent

Voor nu wordt de rol waargenomen door de voormalige assistent-privésecretaris van de koningin. Er is nog geen mededeling gedaan over wie de positie definitief zal overnemen. Op het officiële LinkedIn account van The Royal Foundation of The Duke and Duchess of Sussex, waar normaliter nieuwe posities worden gedeeld, staat op dit moment nog geen vacature. Maar als je geïnteresseerd bent, houd dan zeker een oogje op het account.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle