The Spice Girls hebben net een extra datum toegevoegd aan hun tour

Want op de zwarte markt gaan de kaartjes nu weg voor rondom de 1100 euro

Spice girls reunion
elle

De befaamde 90's girl group, The Spice Girls, voegen twee extra concerten toe aan hun tour. De data die eerder gepland stonden waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Maar aangezien veel fans hun teleurstelling via social media kenbaar maakten zal de groep nog eens in Manchester en Londen te zien zijn.

Extra datums

Na het uitverkopen van drie Wembley stadiumshows, drie shows in Manchesters Etihad stadium en nog drie shows in Edinburgh, Bristol en Conventry komt de girl group met nog twee extra shows in Manchester en Londen. Hiermee komt het aantal reünieconcerten op tien. Wanneer deze in de voorverkoop komen is weliswaar nog onzeker. Voor wie niet zo lang kan wachten zou een kaartje via de zwarte markt kunnen verkrijgen. Deze worden aangeboden voor astronomische bedragen rondom de 1100 euro, dus misschien is het beter te wachten totdat je een kaartje voor een van de laatste concerten kunt bemachtigen.

Liefdadigheidskleding

Met de nieuwe geplande tour is de Spice Girls merch al van start met een chic T-shirt voor het goede doel. De collectie van slogan T-shirts vertaalt de slogan #IWANNABEASPICEGIRL. Het ontwerp is ook beschikbaar op grijze hoodies en witte truien. Hiermee kan iedereen de Spice Girls-toewijding showen in een complete look. De opbrengst van de verkoop van elk stuk gaat naar Power Up, een goede doel dat zich inzet voor gelijkheid voor vrouwen. In een statement vertelde de Spice Girls: 'Gelijkheid is altijd de essentie van de band geweest'. De merch is te koop via represent.com.

Elle

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity