Koningin Máxima kiest voor Natan om de Oostenrijkse president te verwelkomen in Nederland

Het is Máxima's eerste werkdag na een periode van rust.

Koningin Máxima ontvangt Oostenrijkse president in dieprode mantel van Natan, woensdag 14 november op Noordeinde in Den Haag.
Getty Images

De bondspresident van de republiek Oostenrijk, Alexander Van der Bellen, bezocht woensdag Nederland. Tijdens het officiele bezoek ons land wordt de president vergezeld door zijn vrouw, Doris Smidauer. Woensdagmiddag vond de welkomstcremonie plaats in Den Haag, waar Máxima te zien was in een dieprode mantel van Natan.

Welkom

Koning Willem-Alexander en Máxima verwelkomden president Van der Bellen en zijn echtgenote op Palaeis Noordeinde. De royals kwamen daar bij elkaar voor een uitgebreide lunch. Ook hield de koning daar een toespraak, om de goede band met Oostenrijk te benadrukken.

Patrick van KatwijkGetty Images

Gezondheidsklachten

Koningin Máxima was woensdag na een rustperiode van twaalf dagen weer aan het werk. Eerder die dag woonde zij de start van SchuldenlabNL bij, een initiatief om gezinnen in schulden te ondersteunen. Daar zei Máxima tegen de pers: ‘Het gaat goed met mij en ik ben blij dat het zonnetje schijnt.’ De koningin bleef de afgelopen dagen buiten beeld vanwege gezondheidsklachten. Haar artsen schreven haar rust voor en doen nader onderzoek.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima