Kensington Palace geeft extra familiefoto's vrij ter ere van Charles' verjaardag

Deze foto met kleine prins Louis is zo zoet.

Vorige week werden familiefoto’s vrijgegeven van de Britse koninklijke familie, die werden genomen in de tuinen van Clarence House, ter ere van Charles’ zeventigste verjaardag. Op de foto’s was Charles te zien met zijn hele familie: twee zoons, drie kleinkinderen en schoondochter Kate Middleton en Meghan Markle. Kensington Palace heeft ook de “mislukte” foto vrijgegeven, en die is heel herkenbaar.

Lovely Louis

Prins Louis is nog maar een paar maanden oud. Ook de kleine prins moest op de foto voor de verjaardag van opa Charles. En dat gaat niet altijd even gemakkelijk. Op de extra foto die werd vrijgegeven is te zien hoe hij het gezicht van Charles vastgrijpt, terwijl de rest van het gezin kijkt geamuseerd toekijkt. Herkenbaar. Prins George en prinses Charlotte zijn inmiddels wat ouder en blijven inmiddels keurig voor de foto zitten.

Verjaardagsfeest

Charles vierde vorige week woensdag zijn zeventigste verjaardag met onder meer een feest op Buckingham Palace. Naast vrijwel de volledige Britse koninklijke familie, woonden vele buitenlandse royals het feest bij, waaronder prinses Beatrix.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws