Amy Schumer kampt met ernstige zwangerschapsmisselijkheid

Amy Schumer werd dit weekend opgenomen in het ziekenhuis.

amy-schumer-zwangerschapsmisselijkheid
Josiah KamauGetty Images

Actrice en comédienne Amy Schumer is opgenomen in het ziekenhuis vanwege complicaties met haar zwangerschap. Ze ligt in het ziekenhuis in Texas, waar ze donderdagavond zou optreden. Door de complicaties moest ze een aantal shows afzeggen.

Hyperemesis gravidarum

‘Ik lig in het ziekenhuis’, schrijft Schumer vrijdag op Instagram. Ze laat fans weten dat het goed gaat, maar dat ze kampt met hyperemesis gravidarum, een vorm van ernstige zwangerschapsmisselijkheid. Het is een aandoening waarbij men veelvuldig moet braken, wat onder meer kan leiden tot uitdroging en leverfunctiestoornissen. Ook Kate Middleton kampte met de aandoening tijdens haar zwangerschap van prins Louis, waardoor ze een aantal publieke optredens moest afzeggen. ‘Ik heb hyperemesis en het is verschrikkelijk,’ schrijft Amy. In het weekend laat ze weten weer op de been te zijn en het voorlopig rustig aan te doen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity