Meghan, Harry, William en Kate hadden dit weekend een double date

De ‘fab four’ kwam samen voor een exclusief diner.

meghan-markle-kate-middleton-harry-william
Karwai TangGetty Images

Meghan Markle, prins Harry, Kate Middleton en prins Harry kunnen het goed met elkaar vinden. Britse media noemt het viertal als liefkozend ‘fab four’. De royals waren dit weekend ook samen te zien tijdens een exclusief diner, ter ere van de Royal Foundation in Londen.

Royal dinner

Meghan, Harry, Kate en William woonden vorige week de zeventigste verjaardag van prins Charles in Buckingham Palace. Het was niet het enige feest op de agenda. Dit weekend was het viertal ook aanwezig tijdens het Royal Foundation-diner. Kate Middleton recyclede een rode jurk, van Preen. Meghan Markle koos voor een little black dress van Roland Mouret voor de speciale gelegenheid. De openbare verschijning kwam als een verrassing. Gelukkig deelde muzikant Tom Walker een foto van de avond op social media, waarop hij te zien is met Meghan en Harry.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity