Kate Middleton draagt het haaraccessoire du jour

Dit is het ultieme haaraccessoire voor de feestdagen

Clothing, Street fashion, Outerwear, Fashion, Coat, Red, Suit, Snapshot, Overcoat, Maroon,
Getty Images

Kate Middleton was samen met Meghan Markle (in bijna identieke looks) in Cambridge deze week voor een bezoek aan het neurowetenschappelijk lab aan UCL. Ze koos hierbij voor een oude favoriet: een Paule Ka rokpak in combinatie met een zowel klassieke als eigentijdse haarstijl. De Duchess droeg haar lokken zoals gewoonlijk met een lichte slag en in een paardenstaart met een zwartfluwelen strik.

Getty Images

Festive

Dit vormt een knipoog naar de trends van nu: Kate's haarstijl reflecteert de vele strikken die dit Herst/Winter 2018-19-seizoen te zien zijn op de catwalk. Zo werden hiermee mouwen, tailles en halslijnen gedecoreerd in verschillende shows van ontwerpers tijdens Londen Fashion Week, waaronder ook die van Emilia Wickstead. Bij Wickstead droegen modellen dubbele strikjes in hun haar: eentje aan de bovenkant en eentje aan de onderkant. Très chic. De look van de hertogin is minder high-fashion, maar het geeft de algehele outfit wel een meer coole en eigentijdse uitstraling. Iets voor de feestdagen?

Emilia Wickstead, Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton