Prins Charles heeft een naam voor de royal baby van Meghan en Harry

Dit zagen we niet aankomen.

meghan-markle-harry-zwanger-baby-namen
Chris JacksonGetty Images

Meghan Markle en prins Harry verwachten in het voorjaar van 2019 hun eerste kindje. Prins Charles is dolgelukkig met de zwangerschap van Meghan. Hij is daarom al begonnen met een wensenlijstje van namen te maken, met namen die je niet had verwacht.

Shortlist

Royaltykenners voorspellen dat het eerste kind van Meghan en Harry weleens James zou kunnen gaan heten als het een jongetje is en Diana als het een meisje is. Ook worden de namen Edward, Henry, Oliver, Victoria, Alice en Grace genoemd. Als het aan Charles ligt krijgt de royal baby een heel andere naam. Op zijn zeventigste verjaardag onthulde hij aan de pers dat de namen Kylie en Shane op zijn shortlist staan. Aangezien Harry de zevende in lijn der troonopvolging is, kan de prins voor een moderne naam kiezen dan William, die zijn kinderen de namen George, Charlotte en Louis gaf. Inmiddels worden er weddenschappen gesloten in het Verenigd Koninkrijk als het gaat om dé babynaam. Wat voorspel jij?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity