Meghan Markle moet bezoek aan Zambia afzeggen

De hertogin van Sussex blijft in Londen, om tijd door te brengen met haar moeder.

meghan-markle-zwanger-klachten-zambia
Max Mumby/IndigoGetty Images

Meghan Markle heeft haar geplande bezoek met prins Harry aan het Afrikaanse land Zambia moeten annuleren. Meghan is intussen vier maanden zwanger en werd afgeraden het land te bezoeken omwille van het risico op besmetting met het zikavirus.

Oververmoeid

Ingewijden laten weten dat de hertog en hertogin van Sussex samen de reis naar Zambia zouden maken. Op het laatste moment werd besloten dat alleen Harry de reis zou maken. De prins is inmiddels vertrokken. Meghan is met haar moeder in Groot-Brittannië, om uit te rusten. Niet alleen het zikavirus maar ook de oververmoeiheid van Meghan zou een van de redenen zijn dat de hertogin heeft besloten niet mee te gaan. Een insider van het koningshuis vertelde aan de Britse krant The Sun nog dat Meghan ‘oververmoeid is en om die reden bedenkingen had bij een bezoek aan een land met zelfs de geringste zikadreiging’. Ook tijdens een werkbezoek aan de Oceanië kreeg Meghan een aangepast schema, vanwege oververmoeidheid. Harry zal de komende dagen onder andere de hoofdstad Lusaka bezoeken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle