Kit Harington ontkent ontrouw tijdens huwelijk

Een woordvoerder van Harington heeft inmiddels gereageerd op de aantijgingen.

kit-harington-ontrouw-rose-leslie-huwelijk
Mark MilanGetty Images

Acteur Kit Harington ontkent dat hij een affaire heeft gehad met het Russische model Olga Vlaslova. Het model beweert een aantal nachten met Harington te hebben doorgebracht, voor en na zijn huwelijk met actrice Rose Leslie.

Ontrouw

De affaire zou hebben plaatsgevonden in juni van dit jaar. Vlaslova zou Harington in Luxemburg hebben ontmoet en vervolgens een affaire met hem zijn gestart, die doorging nadat hij was getrouwd met Rose. Ze deelde een foto met Entertainment Tonight van een naakte, slapende man in een bed en beweert dat dat Kit was. Dit weekend schreven alle kranten en entertainmentwebsites over de affaire, waardoor een woordvoerder van Kit besloot te reageren. ‘De beschuldigingen in dit verhaal zijn compleet uit de lucht gegrepen. Hij is nog nooit in Luxemburg geweest, noch heeft hij Olga Vlasova ooit ontmoet.’ Aldus de woordvoerder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity