Victoria Beckham over die ene look 'die haar tot op de dag van vandaag achtervolgt'

In een nieuwe video voor de Amerikaanse Vogue bespreekt Victoria haar meest spraakmakende looks, van de Spice Girls tot nu.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In een video voor de Amerikaanse Vogue neemt de Britse designer Victoria Beckham ons mee door haar zes meest spraakmakende looks ooit. Van haar Spice Girls tijdperk tot de meer minimalistische benadering van nu.

Met Gala jurk uit een sample sale

'Dit achtervolgt mij tot op de dag van vandaag,' aldus Victoria terwijl ze een foto van haar en David Beckham vasthoudt waarop zij de befaamde matchy-matchy leren Gucci outfits dragen. De look is inmiddels onderdeel van Pop Culture-historie als een van de meest over de top red carpet looks ooit: 'Ik denk dat (deze look) relevant was in die tijd, of misschien waren wij de enigen die dat dachten,' vertelt Victoria. Ze kan er in ieder geval tot op de dag van vandaag nog hard om lachen. En laten we haar Met Gala look uit 2003 niet vergeten, die ze klaarblijkelijk op een sample sale scoorde. Tegenwoordig ondenkbaar aangezien de ongeschreven dresscode van het Met Gala inmiddels custom designer looks van modehuizen zijn. Wat in ieder geval duidelijk wordt in de video, is dat Beckham altijd al een passie voor mode heeft gehad.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity