Victoria's Secret model Josephine Skriver verloofd onder noorderlicht

Het Amerikaanse model werd ten huwelijk gevraagd op de meest romantische manier.

Fashion, Event, Formal wear, Headgear, Fashion accessory, Outerwear, Smile, Hat, Dress, Suit,
Getty Images

Victoria's Secret model Josephine Skriver kondigde op haar Instagram-account aan verloofd te zijn met haar vriend Alex DeLeon, ook bekend als zanger Bohnes.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

"I SAID HELL-FREAKIN’-YES!!!!". Hiermee maakte het 25-jarige model haar verloving met vriend Alex bekend op Instagram. En al lijkt de caption die bij de foto's hoort het zoetste, de foto's onder het noorderlicht laten ons lichtjes meegenieten van hun droomverloving. Alex DeLeon nam Skriver mee naar Finland, een plek dat Skriver altijd hoog op haar bucketlist had staan, vertelde ze in de post. Alex ging op één knie op 23 november, niet geheel toevallig de verjaardag van zijn lied Aurora Borealis (dat Noorderlicht betekent) dat hij speciaal voor Skriver schreef, maar 23 is ook het geluksnummer van het model. De foto's die het model online plaatste lieten niet veel aan de verbeelding over; het koppel genoot van kampvuurtjes op het ijs, nachten onder de sterrenhemel, het waanzinnige noorderlicht en natuurlijk elkaar. Ook Alex maakte het heugelijke nieuws bekend en plaatste een close-up van Skriver in bed met haar verlovingsring op zijn Instagram-account met de caption "Forever <3".

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity