Kate Middleton hoopt dat haar kinderen deze slechte eigenschap niet overnemen

Gisteren liet de Britse royal ons een stukje van haar leven in het koninklijke paleis Kensington Palace zien.

Kate middleton
Getty Images

De Britse prins William en Kate Middleton brachten deze week een eerbetoon aan de sterfgevallen van de tragische helikoptercrash op Leicester City Football Club’s King Power Stadium in Londen. Hier gaf ze toe aan een aanwezige toeschouwer dat haar kinderen een bepaalde slechte eigenschap van zichzelf niet van haar overnemen.

Tweetalige royals

In een video gepost door een fan is de hertogin van Cambridge te zien terwijl zij aanwezigen begroet en "ciao" zegt. In de video geeft ze toe dat haar Italiaans slecht is. Zo zegt ze: 'Ik moet ervoor zorgen dat mijn kinderen beter in talen zullen zijn dan ik.' Dit is niet de eerste keer dat Kate openlijk vertelt over de talen die haar kinderen spreken. Zo onthulde zij in 2017 dat prins George tot tien kon tellen in het Spaans nadat zijn Spaanse nanny Maria Teresa Turrion Borrallo hem het aanleerde. Afgelopen januari stond in People magazine dat prinses Charlotte al tweetalig is en dat ze zelfverzekerd Spaans kan spreken. Dat Kate Middleton tijdens het de begroeting met fans Italiaans probeerde te spreken komt niet als een verrassing. Tijdens haar tussenjaar woonde zij voor een paar maanden in Florence, Italië. Hierna ging zij naar St. Andrews in Schotland waar zij Prins William ontmoette.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton