Diane Kruger maakt comeback in Versace na bevalling van eerste kind

Het is voor het eerst dat de Duitse actrice in het openbaar verschijnt sinds de komst van haar baby.

Diane Kruger en Norman Reedus bij Versace Pre-Fall 2019 show in New York
Getty Images

Diane Kruger is recent bevallen van haar eerste kind, dat zij kreeg samen met Amerikaans acteur Norman Reedus. Bij de Versace Pre-Fall 2019 show op zondag in New York maakte de actrice samen met haar vriend haar comeback in het openbaar sinds de komst van haar baby.

Eerste kind

Kruger (42) beviel nog maar enkele weken geleden en verscheen gister in New York in de Technicolor Baroque print mini tulle jurk van Versace met riem met een enorme gouden sluiting voor de nieuwste show van het Italiaanse modehuis. Reedus (49) verscheen naast haar in een tartan pak van het modehuis.

Het koppel heeft de geboorte van hun kind nog niet bevestigd, en ook is dus niet bekend of de baby een jongetje of meisje is. Wel werd de geboorte door People op 2 november naar buiten gebracht. Reedus heeft al een kind uit zijn eerdere relatie met model Helena Christensen, een 19-jarige zoon. Kruger en Reedus zijn recent nog verhuisd naar een appartement in de West Village in New York voor de komst van hun kind. Ze ontmoetten elkaar op de set van de indie film Sky in 2015 en kwamen naar buiten met hun relatie in maart 2017. Kruger was eerder in een tienjarige relatie met acteur Joshua Jackson, dat eindigde in de zomer van 2016.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity