Meghan Markle en Kate Middleton brengen toch samen de kerstdagen door

De hertog en hertogin van Sussex zullen met de koninklijke familie hun eerste Kerst als getrouwd stel vieren in Sandringham.

Meghan Markle en Kate Middleton op Kerstdag 2017.
Getty Images

Tijdens Kerst komen families bij elkaar, zo ook de Britse royal family. Dit is de eerste gezamenlijke kerst voor Harry en Meghan sinds hun romantische royal wedding in mei eerder dit jaar. Zo zullen de hertog en hertogin van Sussex hun eerste kerst als royals doorbrengen.

Spanning

Normaal gesproken brengen prins William en Kate Middleton Kerst voor een gedeelte door bij de ouders van Kate in Bucklebury. Naar verluidt zal het koppel dit jaar echter de kerstdagen doorbrengen met Meghan en Harry. Dit nieuws komt naar buiten nadat verschillende geruchten de ronde deden dat de twee koppels kerst apart zouden vieren dit jaar, naar aanleiding van een vermeende stroeve relatie tussen de twee koppels en Meghan en Kate. Dit omdat Meghan en Harry niet in het traditionele Kensington Palace hun onderkomen zullen vestigen, maar gaan verhuizen naar Frogmore Cottage in Windsor en geruchten van bronnen binnen het paleis dat Meghan en Kate totaal verschillende types zijn. De Britse roddelpers was er als de kippen bij om dit te bestempelen als 'het niet met elkaar kunnen vinden'. Dit nam dermate vormen aan dat Kensington Palace zich deze week genoodzaakt zag te communiceren dat 'er niets klopt' van dergelijke geruchten.

Advertentie - Lees hieronder verder
Anmer Hall
Getty ImagesChris Radburn - PA Images

Kerst met de hele familie

Met de bevestiging dat de familie gezamenlijk Kerst zal vieren dit jaar, lijken deze geruchten onwaar. Waar de festiviteiten zullen plaatsvinden? In Norfolk, in het huis van William en Kate Anmer Hall en het onderkomen van de koningin in Sandringham. De koninklijke familie brengt traditioneel Kerstmis door in Sandringham - een formele aangelegenheid met een groot diner, een ochtendkerkdienst en een toespraak van koningin Elizabeth. Het is niet bevestigd of Harry en Meghan bij William en Kate zullen verblijven, zoals vorig jaar het geval was, of bij de Queen. Maar ze zullen zeker deelnemen aan dezelfde gezamenlijke activiteiten.

Sandringham House
Getty ImagesRadcliffe/Bauer-Griffin

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle