Je krijgt nog een kans om een Spice Girls concert te zien

Spice Girls zullen naar verluidt grote act vormen op Glastonbury Festival 2019

People, Social group, Fun, Smile, Event, Photography, Happy, Family pictures, Team, Family taking photos together,
Getty Images

Spice Girl-fans waren in alle staten toen ze hoorden dat de 90s girl band een reünie zou beleven, met een tour met maar liefst dertien data. Deze was weliswaar binnen no-time uitverkocht. Velen waren net te laat met een (betaalbaar) kaartje kopen, maar nu maakt Mel B bekend dat de Spice Girls 'in gesprek' zijn om een afsluitende headline te vormen op Glastonbury Festival 2019 in Engeland.

Pyramid Stage

Mel B, ofwel Scary Spice, liet nog meer details vallen: zoals dat het viertal (helaas zonder Victoria Beckham) een verschijning zouden maken op de Pyramid Stage volgend jaar. Dit deelde zij tijdens de podcast Table Manners met Jessie Ware. Ze zijn op dit moment in gesprek met Glastonbury-organisatoren Michael en Emily Eavis. Verder vertelde de zangeres dat ze niet perse binnen de typische Glastonbury-sound passen, maar dat 'ze zo pop zijn dat het cool wordt... het zal ook heel geestig zijn, vind ik.' Het optreden moet nog officieel bevestigd worden, maar Glastonbury Festival heeft meerdere legendarische artiesten (waaronder ook Tom Jones, Dolly Parton, Shirley Bassey, Lionel Richie en Neil Diamond) op de Pyramid Stage gehad. Stay tuned.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity