Hailey Baldwin verdedigt haar relatie met Justin Bieber

Hailey Baldwin legt uit waarom ze wegens haar mentale gezondheid vaak afstand neemt van Instagram.

Celebrity Sightings In Los Angeles - October 04, 2018
BG015/Bauer-GriffinGetty Images

Als je Hailey Baldwin op Instagram volgt is het je misschien opgevallen dat het model zo goed als afwezig is van het social media-kanaal. In een lange post op haar Instagram Story dit weekend deelde Baldwin waarom ze vaak Instagram-pauzes inlast. Dit heeft alles te maken met gemene opmerkingen over haar huwelijk met Justin Bieber, waar ze regelmatig mee te dealen heeft. Zodoende probeert ze haar mentale gezondheid te beschermen.

Mental health

'Niet op Instagram zitten is het beste ooit', schrijft Baldwin: 'Als ik even adempauzes inlas voel ik me standaard zoveel better, gelukkiger als persoon.. het moment dat ik terugkeert word ik meteen anxious, ik word verdrietig en raak geïrriteerd'. Hier voegt ze aan toe dat Instagram een 'geweldige tool' is om mensen te connecten, maar dat 'de negativiteit daar ook zo luid bovenuit schreeuwt.' De 22-jarige beroemdheid: 'Het is moeilijk om op je welzijn en mentale gezondheid te letten als iedere keer wanneer je Instagram opent je helemaal af wordt gemaakt; van je baan tot je relatie of wat er ook maar positief is aan je leven. Ik geloof gewoon niet dat we een leven horen te leven waarbij we zo snel beïnvloed worden door de meningen van vreemdelingen, die helemaal niks met ons te maken hebben. We moeten een stap terugnemen en ons realiseren dat we elkaar juist meer liefde en aanmoediging moeten geven in plaats van continu oordelen en naar beneden halen.' Ze sloot vervolgens af met: 'Ik sta niet toe dat mensen mij het gevoel geven dat ik iets verkeerd heb gedaan door gewoon te genieten van mijn leven en gelukkig te zijn. Er heerst al genoeg haat en pijn in deze wereld. Het laatste wat we nodig hebben is meer negativiteit, haat en verdeeldheid.' Baldwins man, Justin Bieber, is ook uitgesproken over dit onderwerp.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity