Kendall Jenner zet onverwachtse stap in beauty business

Het Amerikaanse model is het vierde lid uit de Kardashian-familie dat zich in de beauty business stort.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Na meermaals de campagne te sieren van het Franse beautymerk Estée Lauder, evenals de kortstondige, op millennial-gerichte lijn Esteée Edit, heeft het Amerikaanse model Kendall Jenner haar aandacht gericht op haarverzorging. Zo is ze het gezicht van Runway Series, een nieuwe stylinglijn van Formawell Beauty.

Getty Images

Geen gekke stappen als je lid bent van de Kardashian-familie die de beauty industrie domineren en ooit de meest gelikete foto op Instagram had door een zelfgecreëerde hairdo. Toch is het voor Jenner een nieuwe pad dat ze verkent. Het gitzwarte haar van Jenner blijft een onuitputbare bron van nieuws, als je het internet gelooft. En dat moet Ron Razeggi, chief operating officer van Formawell ook gedacht hebben. Zo vertelde hij aan WWD: 'Haar maakt deel uit van de mode-industrie en wie is beter dan Kendall Jenner om op onze verpakking en ontwerp te sieren?' Als onderdeel van haar nieuwe rol zal Jenner directe creatieve input hebben voor deze lijn.

Big budget

Alle producten uit de Runway-lijn zijn gemaakt met ionisch-gouden minerale technologie om je haar ultraglanzend te laten lijken. De marketingcampagne voor de lijn strikte ook vijftien andere social-media influencers. Met een gecombineerde aanhang van meer dan 200 miljoen, hoopt het merk grote resultaten te zien. Jenner die zelf al 100 miljoen volgers heeft op Instagram: 'Overal ter wereld ben ik bij grootste modeshoots en catwalkshows, dus ik moet weten dat mijn haar er het beste uitziet en in topconditie blijft.'

Competitie

Ook Kendall's grote zus Kim ziet een mogelijkheid om zich in de toekomst te focussen op haar. 'Ik heb het er altijd over gehad ook in die beautytak te groeien, de juiste samenwerking is niet tot stand gekomen, maar ik denk er wel over na en ik praat er wel over', aldus Kim Kardashian tegen Fashionista.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity