De hertog en hertogin van Cambridge sturen kerstkaart uit met nieuw beeld van hun gezin

Op de kerstkaart zijn zowel prins George, prinses Charlotte en prins Louis opnieuw erg gegroeid.

Kerstkaart Kate Middleton en prins William 2018
Matt Porteous, Kensington Palace

Net zoals Meghan Markle en prins Harry, stuurt de familie Cambridge vandaag hun kerstkaart uit via social media. Op de kaart zien we het gezin met de drie uiterst vrolijke kinderen van Kate en William.

Nieuw familieportret

Het laatste officiële beeld van de familie dat is vrijgeven, was een foto genomen voor de verjaardag van prins Charles aan het einde van de zomer. Deze nieuwe foto is duidelijk genomen in de herfst, gelet op het bladendek, en we zien dan ook dat alledrie de kinderen opnieuw aardig gegroeid en veranderd zijn.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In het bijschrift bij de Instagram-post met de foto meldt Kensington Palace namens de familie: 'De Hertog en Hertogin van Cambridge zijn verheugd een nieuwe foto van de familie te delen. De foto, genomen door Matt Porteous, laat de Hertog en Hertogin met hun drie kinderen zien in Anmer Hall. De foto staat op de kerstkaart van Zijne Koninklijke Hoogheden dit jaar.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst