Meghan Markle en prins Harry kiezen nooit eerder vertoonde foto van hun bruiloft als kerstkaart

Het pasgetrouwde koninklijke koppel koos toepasselijk voor een bruidsfoto als kerstkaart voor 2018.

Prince Harry engagement
Dominic Lipinski - PA ImagesGetty Images

Na een veelbewogen jaar voor de hertog en hertogin van Sussex, met een bruiloft, een zwangerschap en heel veel publieke optredens en de aankondiging van een verhuizing, sluit het koppel 2018 toepasselijk af met een uiterst romantische kerstkaart.

'Verheugd een nieuw beeld te delen'

Op Instagram maakte Kensington Palace zojuist de kaart bekend, waarin we Meghan Markle en prins Harry arm in arm zien kijken naar een vuurwerkspektakel tijdens hun bruiloft op 19 mei dit jaar in Windsor. 'De Hertog en Hertogin van Sussex zijn verheugd een nieuwe foto van hun bruiloft te delen op Frogmore House op 19 mei. De foto, die genomen is door fotograaf Chris Allerton, staat dit jaar op de kerstkaart van Zijne Koninklijke Hoogheden.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een ding is zeker: 2019 beloofd een haast net zo'n bewogen jaar te worden, met de komst van de kleine baby Sussex en een nieuw woonhuis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst