Deze Orange Is The New Black-actrice beschuldigt acteur Geoffrey Rush van ongepast gedrag

Actrice Yael Stone zegt dat de 67-jarige acteur haar bespiedde en ongepaste berichtjes stuurde.

Red carpet, Dress, Gown, Carpet, Premiere, Event, Flooring, Fashion, Formal wear, Happy,
Getty Images

Wederom wordt een Hollywood-acteur beschuldigd van seksuele intimiteiten. Orange Is the New Black-actrice Yael Stone heeft acteur Geoffrey Rush beschuldigd van ongepast gedrag achter de schermen van toneelproductie The Diary Of A Madman, waarin zij beide speelden in 2010 en 2011. Zo vertelt Stone, die de rol van Lorna Morello vertolkt in OITNB, in een interview met The New York Times dat de toen 59-jarige Rush haar onder andere bespiedde tijdens het douchen en erotische berichtjes stuurde.

Ongepast gedrag

Stone, die toentertijd 25 jaar was, verklaart dat ze bang was om eerder haar verhaal te delen. Dat komt door de strenge smaadwetgeving in Australië, het thuisland van zowel Stone als Rush. Eind vorig jaar was er al een andere actrice die Rush beschuldigde van ongepast gedrag. De Oscarwinnende acteur klaagde de krant aan waarin de actrice haar verhaal deed. Die rechtszaak werd vorige maand afgesloten, en begin volgend jaar wordt de uitspraak verwacht. Ook dit keer ontkent Rush de aantijgingen aan de kant van Stone. Toen The New York Times hem om commentaar vroeg, verklaarde de acteur via een woordvoerder dat de beschuldigingen niet kloppen en 'in sommige gevallen compleet uit de context gehaald'.

Acteur Geoffrey Rush bij de première van
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity