Wie is Laurens van Leeuwen, de vriend van Romee Strijd?

Laurens van Leeuwen kennen we allemaal via Romee Strijd, maar wie is hij?

image
Getty Images

Nederlands topmodel Romee Strijd is al negen jaar samen met haar vriend Laurens van Leeuwen. Onlangs werd bekend dat het stel in het geheim is getrouwd. We kennen Laurens van Leeuwen als de vriend van Romee Strijd die haar volgt en ondersteunt in haar carrière en avonturen. Maar wie is de longtime liefde van Romee Strijd?

View this post on Instagram

Celebrating my birthday&thanksgiving ☕️

A post shared by Laurens van Leeuwen (@laurensvleeuwen) on

Oudste van vier

Laurens van Leeuwen is 28 jaar en net als Romee geboren in Zoetermeer. Hij is de zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen en zijn vrouw Carla van Leeuwen. Laurens heeft twee zussen, Pauline en Carlijn van Leeuwen, en een broer Boris van Leeuwen. Hij is de oudste van de vier kinderen. Zowel zijn broer als zus Pauline hebben dit jaar hun eerste kindje gekregen, waarvan Laurens de trotse oom is. Eerder lieten ook Laurens en Romee weten een grote kinderwens hebben.

View this post on Instagram

family time 👶 🍼

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

View this post on Instagram

Good seeing you bro

A post shared by Laurens van Leeuwen (@laurensvleeuwen) on

Business consultant

Toen Romee aan het begin van haar grote modellencarrière naar New York vertrok, bleef Laurens in eerste instantie nog in Nederland, maar volgde zijn grote liefde al snel naar New York. Daar woont het koppel nu ondertussen al een aantal jaar, en wisselen ze de big apple af met hun kersverse appartement in Amsterdam. Voordat Laurens naar New York verhuisde werkte hij voor een media bedrijf genaamd Pulse in Amsterdam als project manager. Laurens noemt zich een entrepreneur, coach & consultant. Zoals Romee en Laurens het zelf benoemen, gaat het koppel op het moment volledig als één team voor de carrière van Romee. Op zijn LinkedIn account wordt vermeld dat Laurens op het moment een partner is van Battle With Lions, een bedrijf dat bedrijfsontwikkeling uitvoert in New York. Het koppel heeft ook al eerder aangegeven dat ze ooit graag samen een bedrijf willen opzetten.

View this post on Instagram

Throwback to IBZ

A post shared by Laurens van Leeuwen (@laurensvleeuwen) on

View this post on Instagram

the boyssssss🍾

A post shared by Laurens van Leeuwen (@laurensvleeuwen) on

Gezamenlijke vrienden

Zoals we weten is Romee erg goed bevriend met Nederlandse influencer Negin Mirsalehi. Ook beide boyfriends van de Romee en Negin trekken veel met elkaar op; Laurens is goed bevriend met Maurits Stibbe. Het bevriende koppel is vaak gezamenlijk op social media te spotten. Op YouTube plaatste het koppel vorig jaar een video waarin ze elkaar vragen stelden en dat resulteerde in een leuke montage.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Romee Strijd