Donald en Melania Trump delen officieel kerstportret

Het Witte Huis deelde het kerstportret van de president en de first lady, inclusief de nodige kerstdecoratie.

donald-melania-trump-kerstportret
White HouseTwitter

Nadat de Britse koninklijke familie hun kerstwensen hebben verzonden, kunnen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn vrouw first lady Melania Trump niet achterblijven. Het paar deelde een officieel kerstportret in het Witte Huis op Twitter, waarbij ze iedereen een vrolijk kerstfeest wensen.

Kerstportret

Op het kerstportret zien we de Amerikaanse president en de FLOTUS, hand in hand poserend tegen een achtergrond gevuld met kerstbomen. Het kerstspektakel als decor voor de foto komt als geen verrassing, gezien Melania groot fan is van kerstdecoratie. 'Vrolijk kerstfeest gewenst door president Donald J. Trump en First Lady Melania Trump,' staat er onder het kerstportret van de Trumps op Twitter. De foto is afgelopen zaterdag genomen en werd dinsdag door het Witte Huis naar buiten gebracht.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kerst in het Witte Huis

Het is voor Donald en Melania Trump alweer de tweede Kerst in het Witte Huis, en daarbij de tweede keer dat Melania het presidentiële onderkomen mocht omtoveren tot een waar kerstspektakel, met behulp van behoorlijk wat kerstdecoratie. Eerder deelde de first lady al een filmpje waarin zij de kerstversiering van het Witte Huis liet zien. Daarin zagen we een tal van kerstbomen in de hal van de presidentiële woning. Dit jaar is er gekozen voor onder meer rode kerstbomen, met als thema "American Treasures" dat het unieke erfgoed van Amerika moet eren, zo laat het Witte Huis weten in een verklaring.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity