Waarom Meghan Markle de kerstdagen niet doorbrengt met haar moeder

Meghans moeder Doria Ragland krijgt haar dochter niet te zien tijdens de feestdagen.

meghan-markle-doria-ragland-kerst
WPA PoolGetty Images

Begin deze week bevestigde Kensington Palace dat prins Harry en Meghan Markle samen Kerst zullen vieren met de gehele Britse koninklijke familie, waaronder koningin Elizabeth, prins William en Kate Middleton met hun kids. De festiviteiten vinden plaats in Norfolk, in het huis van William en Kate en het onderkomen van de koningin in Sandringham. Dat klinkt als een gezellig samenzijn, maar de enige die ontbreekt, is Meghans moeder Doria Ragland.

Kerst zonder Meghans moeder

Vorige maand gingen er geruchten dat Queen Elizabeth een extra uitnodiging had verstuurd naar de moeder van Meghan om de festiviteiten in Sandringham bij te wonen. Die geruchten zijn niet bevestigd, en ook koningshuisdeskundige Victoria Murphy zei onlangs niet te denken dat Ragland de feestdagen doorbrengt met de royals. 'Zover ik weet is ze er niet bij. Ik zeg dat niet omdat het niet mogelijk zou zijn, maar ik denk dat het niet normaal is voor aangetrouwde familie,' vertelde ze tegen Royal Box. 'Ik weet dat mensen dachten dat ze zou gaan, maar dat is nooit bevestigd,' aldus Murphy.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Volgens koninklijke protocollen is het niet normaal voor aangetrouwde familie als Meghans moeder, die in Californië woont, om af te reizen naar het Britse Sandringham. Het ziet er daardoor naar uit dat Ragland in de Verenigde Staten zal verblijven, en de feestdagen dus niet doorbrengt met haar enige dochter. Ook de ouders van Kate Middleton hebben nog nooit Kerst gevierd in Sandringham. In 2016 hebben William en Kate ervoor gekozen de kerstdagen door te brengen bij Kate's ouders, in plaats van bij de koninklijke familie. Harry en Meghan kunnen er daarom altijd nog voor kiezen om volgend jaar Kerst te vieren bij Ragland, samen met hun kersverse royal baby.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle