Meghan Markle arriveert bij de kerstlunch van koningin Elizabeth in Erdem-jurk

De gehele Britse koninklijke familie komt vandaag bijeen voor de jaarlijkse kerstlunch van de Queen.

Clothing, Outerwear, Fashion, Blazer, Jacket, Street fashion, Suit, Coat, Businessperson, White-collar worker,
Getty Images

De eerste festiviteit van de Britse koninklijke familie rondom de kerstdagen is een feit. De complete royal family is vandaag samengekomen in Buckingham Palace voor de traditionele kerstlunch van koningin Elizabeth. Prins William en Kate Middleton waren van de partij, net als prins Harry en Meghan Markle. Het is Meghans tweede kerstlunch, nadat ze vorig jaar haar eerste verschijning maakte voor het traditionele evenement.

Kate en Meghan arriveren bij kerstlunch

Aangezien het evenement zeer privé is en fotografen niet worden toegelaten, kunnen er enkel foto's gemaakt worden van de royals wanneer ze onderweg zijn naar de koninklijke kerstlunch. Zo werd Kate Middleton gezien in de auto naast prins William, in een roze outfit met pareloorbellen.

Prins William en Kate Middleton onderweg naar de kerstlunch van koningin Elizabeth.
Getty Images
Getty Images

Ook van de look van Meghan Markle is weinig te zien. Ze draagt in ieder geval een hooggesloten jurk met bloemenprint van de Herfst/Winter 2015 collectie van het Britse Erdem (die veel weg heeft van haar look van vorig jaar). Dit terwijl ze naast prins Harry in de auto richting Buckingham Palace zit. Ze draagt oorbellen van Cartier en een zwarte wollen jas van Winser London.

Erdem H/W 2015-collectie
Getty Images
Getty Images

Prins Harry en Meghan Markle in de auto richting Buckingham Palace.
Max Mumby/IndigoGetty Images

Na de kerstlunch zal de gehele familie vertrekken naar Sandringham, om daar kerst te vieren met de koningin. Op kerstochtend maken de royals weer een verschijning in Norfolk, om de kerkdienst bij te wonen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle