Bella Hadid over haar jeugd, succesvolle modellencarrière en liefde voor paarden

73 vragen aan Bella Hadid op één van haar favoriete plekken: de manege.

Een jaar geleden ging de Amerikaanse Vogue op bezoek bij het half-Nederlandse topmodel Bella Hadid om haar het hemd van het lijf te vragen. In plaats van alle drukte in haar dagelijks leven als topmodel zien we Bella – die de cover siert van Vogue's Dutch Design issue – in een compleet andere setting. Zo zien we Bella op één van haar favoriete plekken: de manege.

73 vragen aan Bella Hadid

In de video vertelt Bella – al knuffelend met een babygeit – waarom ze zo van de natuur en dieren houdt, en wat haar opvoeding daarmee te maken heeft. Het model rijdt al van jongs af aan paard, waarvan tien jaar op hoog niveau. En die liefde is nooit meer overgegaan ('They're my best friends'). Daarnaast vertelt Bella over haar drukke schema, waarbij 17 vluchten per maand geen uitzondering zijn. Voor de feestdagen wil ze volledig tot rust komen, en waar kan dat beter dan bij haar familie en paarden? Tot slot komt ook haar voormalige vriend, Abel Tesfaye – beter bekend als The Weeknd – aan bod. Ten tijde van de video-opnames waren Bella en hij nog een stel, maar sinds een tijdje weten we dat de twee (voorlopig) uit elkaar zijn. Bekijk het vragenvuur in bovenstaande video.

Vogue's novembernummer met Bella Hadid op de cover ligt dinsdag 8 oktober bij abonnees en is vanaf donderdag 10 oktober in de winkels verkrijgbaar en hier online te bestellen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid