Rachel McAdams maakt statement over borstvoeding met covershoot

De actrice deelt het bijzondere shot op Instagram, inclusief de boodschap achter de foto.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rachel McAdams (40) beviel in april van haar eerste zoontje. Niet lang daarna ging de actrice alweer aan het werk, en stond er ook een covershoot voor het tijdschrift Girls. Girls. Girls. Magazine op de planning. Tijdens die shoot, zes maanden na de bevalling, moest Rachel nog regelmatig kolven, en dat leidde tot een bijzonder shot.

Poseren met borstpompen

Dat shot deelt de Amerikaanse nu op Instagram, inclusief de boodschap achter de foto. De foto werd genomen door fotografe Claire Rothstein, die vertelt dat 'het fantastisch was om te shooten met de actrice'. Over de foto, waarop Rachel te zien is met twee borstpompen aan haar borsten, zegt ze: 'Borstvoeding geven is het normaalste in de hele wereld, en ik kan niet bedenken hoe daar ooit anders over kan worden gedacht. Ik wilde deze foto delen met de wereld, en ik denk dat daar niet eens een uitleg voor nodig is. Al verandert de foto de perceptie van slechts één persoon over het geven van borstvoeding – van zoiets zo natuurlijk, zo normaal, zo bijzonder – dan is dat al fantastisch.'

De realiteit is niet zo fabuleus

Volgens de fotografe zijn zij en Rachel het er niet helemaal over eens wie het shot heeft bedacht, maar zelf weet ze bijna zeker dat Rachel het was. 'En daardoor hou ik alleen nog maar meer van haar.' Tot slot voegt Rothstein aan haar verklaring toe dat ze er bij lange na niet zo fabulous uitzag als Rachel (die op de foto ook nog eens Versace en sieraden van Bulgari draagt) toen zij net moeder was geworden – en waarschijnlijk vele vrouwen met haar – maar dat dat 'ook oké is'.

Het normaliseren van borstvoeding

Het is echter niet de eerste keer dat een tijdschrift het geven van borstvoeding probeert te normaliseren. Zo poseerde het Australische model Nicole Trufino in 2015 op de cover van ELLE Australia met haar zoontje aan haar borst, en ook in Vogue Nederland zelf gaf Doutzen Kroes op een gezinsportret borstvoeding aan haar dochter Myllena Mae. De foto's verschenen in 2015 in het februari-nummer, en zijn hieronder te zien.

Vogue Nederland
Vogue Nederland

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity