Waarom Meghan Markle deze traditionele ring draagt tijdens haar zwangerschap

Meghan Markle blijkt fan van juwelen met een geheime betekenis.

Clothing, Outerwear, Grey, Jacket, Blazer, Formal wear, Suit, Neck, Engagement ring, Hand,
Getty Images

Afgelopen dinsdagochtend maakte de zwangere Duchess haar opwachting, met groeiende baby bump, aan de Royal Variety Charity's woonzorg- en verpleeghuis, Brinsworth House in Twickenham. Hierbij koos ze voor een bloemenmotief in hartje winter, met een 'Odilia' Brock Collection-jurk. Daarover droeg ze de 'Adelaida' asgrijze jas van Soia & Kio alsook schoenen van Aquazzura. Vooral haar juwelen vielen bovendien op.

Boze oog

Zo droeg de 37-jarige Meghan Markle, die aan de inwoners van het tehuis vertelde dat ze zich 'zeer zwanger' voelde en zichtbaar straalde, eveneens een ring aan haar rechterhand. Deze 'Hamsa' ring is een veertienkaraats roségouden juweel, voorzien van een saffier. Het is een ontwerp van Kismet by Milka. Het merk is al eerder gedragen door sterren zoals Beyoncé, Madonna en Meghans goede vriendin, actrice Priyanka Chopra. Hamsa is een traditioneel teken uit het Midden-Oosten om het boze oog te weren. Het zou de drager geluk en liefde bieden. Markle is fan van juwelen met een geheime betekenis, want tijdens The Fashion Awards 2018 (waarbij de baby ineens zichtbaar schopte) droeg ze Pippa Smalls lijn met de Turquoise Mountain Foundation, welke is opgericht door Prins Charles in 2006. De oorbellen en armbanden zouden een knipoog zijn naar haar schoonvader, die haar ook naar het altaar bracht tijdens de bruiloft met Prins Harry.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle