Beyoncé deelt een zeldzame nieuwe foto van haar tweeling op het strand

Wat zijn Rumi en Sir groot geworden

Abdomen, Clothing, Beauty, Trunk, Navel, Headpiece, Photography, Jewellery, Photo shoot, Chest,
Beyonce.com

Beyoncé heeft het maar druk deze maanden – zoals met het afronden van haar wereldtour met man Jay-Z en haar opwachting maken bij Global Citizen Festival: Mandela 100 – maar gelukkig voor de zangeres is er in de tussentijd ook tijd om te relaxen. Haar fans zullen daar ook dolgelukkig van worden, want zo deelde ze net meer van haar privéleven op haar website – waaronder ook een nieuwe foto van de tweeling, Rumi en Sir.

Beyonce.com

Verschijning

Zo is er een foto waarbij Queen Bey haar kleine Rumi omhoog houdt, die naar haar lacht. Wat is de tijd snel gegaan. Rumi draagt kleine gele strikjes in het haar en een print-jurk. Op een andere foto zit het broer-zus-duo aan de kustlijn, gekleed in witte tops en luiers. Dit speelde zich af tijdens een recente trip van het sterrenkoppel in India, waarbij zij optrad tijdens Isha Ambani's (de dochter van een steenrijke Indiase zakenman) eerder deze maand. Het is een zeldzame vertoning voor de Carter-baby's, want Beyoncé en Jay-Z houden ze doorgaans juist weg uit het publieke leven sinds hun geboorte in juni 2017. Wanneer is het volgende fotomoment daar?

Beyonce.com

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity