Kylie Jenners extravagante kerstcadeau voor baby Stormi

Een simpel kerstcadeau zit er niet in bij de Kardashian-Jenners.

kylie-jenner-kerstcadeau-stormi
Kylie JennerInstagram

Stormi Webster, de dochter van Kylie Jenner en rapper Travis Scott, is allesbehalve een gewone baby. Zo zou het kleine meisje al eigenaresse zijn van haar eigen walk-in closet (inclusief een uitgebreidere schoenencollectie dan jij) en heeft ze al vele twinning-momenten beleefd met haar jonge moeder. Met de feestdagen voor de deur is het niet verrassend dat Jenner haar dochter het meest extravagante kerstcadeau schenkt. Zo is Stormi nu eigenaresse van haar eigen Lamborghini, inclusief monogramprint van Louis Vuitton.

Stormi's kerstcadeau

Voor een echte Lamborghini zou Stormi in Amerika nog meer dan vijftien jaar moeten wachten, dus is haar eerste auto een speelgoedvariant. De 21-jarige Kylie, die inmiddels de top 5 heeft bereikt van rijkste Amerikaanse celebrities volgens Forbes, deelde een foto van Stormi's kerstcadeau op Instagram Stories. We zien een zwarte Lamborgini speelgoedauto, bezaaid met de gekleurde Louis Vuitton monogramprint. 'Like mother, like daughter,' schrijft Jenner erbij.

Kylie JennerInstagram

En Stormi zou Kylie Jenners baby niet zijn als ze niet één, maar twee mini-auto's tot haar beschikking zou hebben. Zo zien we achter de Louis Vuitton-Lamborghini ook nog een knalrode Ferrari staan. Op Amazon gaan de speelgoedauto's voor 460 dollar (omgerekend zo'n 400 euro) over de toonbank, maar dan hebben we het wel over de basisvariant zónder Louis Vuitton-print. Dat is nog eens een kerstcadeau. Happy holidays!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity