Meghan Markle verschijnt voor haar eerste Kerst als royal tijdens de traditionele kerstmis in Sandringham

Meghan loopt aan de arm van prins Harry met Kate Middleton, prins William en de rest van de koninklijke familie naar de kerk op het koninklijke landgoed.

Royals attends Christmas Day Church service
Joe Giddens - PA ImagesGetty Images

Vorig jaar verscheen Meghan Markle voor het eerst in het openbaar samen met de Britse koninklijke familie voor de traditionele kerstmis op het koninklijke landgoed in Sandringham in deze jas van Canadese makelij, dit jaar maakt ze er voor het eerst haar opwachting als officiële royal na haar bruiloft met prins Harry op 19 mei dit jaar.

Victoria Beckham en Catherine Walker

Op weg naar St Mary Magdalene Church op Sandringham zien we de inmiddels bijna zes maanden zwangere Meghan gekleed in een complete marineblauwe look: een marineblauwe jas van Victoria Beckham met een zwarte midi jurk, zwarte leren laarzen die ook van Victoria Beckham zijn, een zwart hoedje van Philip Treacy en zwarte leren handschoenen in de hand met een zwarte leren tas. Kate draagt een bordeaux rode jas van Catherine Walker met bijpassende haarband en fluwelen handschoenen.

Prins Charles, prins William, Kate, Meghan en prins Harry op weg naar de kerstmis in Sandringham, 25 december 2018.
Joe Giddens - PA ImagesGetty Images

meghan-markle-doop-dior
Joe Giddens - PA ImagesGetty Images
Kate en Meghan in Sandringham, 25 december 2018.
Samir HusseinGetty Images

Van de zogenaamde 'spanningen' tussen Kate en Meghan die recent naar buiten kwamen, was vandaag weinig te merken, toen de twee hertoginnen naast elkaar naar de kerstmis wandelden.

Kate en Meghan hebben een onderonsje op weg naar de Kerstmis op Sandringham.
Joe Giddens - PA ImagesGetty Images

Koninklijke Kerst

Hoe ziet de rest van de kerstdagen eruit voor Meghan? Afgelopen woensdag 19 december startte de koninklijke familie, inclusief Meghan (in Erdem) en Kate, de kerstweek met het jaarlijkse diner op Buckingham Palace voor 50 leden van de Britse koninklijke familie. Daarna vetrokken Meghan, Harry, Kate en William naar het landgoed van Kate en William op Sandringham, Anmer Hall, om de kerstdagen door te brengen. Gister voor kerstavond verzamelden de twee koppels zich samen met prins Charles en Camilla voor de buis voor de uitzending van de traditionele kersttoespraak van koningin Elizabeth op het kasteel van Sandringham, een van de buitenhuizen van Elizabeth. 's Avonds was het tijd voor het uitpakken van de kerstcadeaus op het kasteel, met de stelregel dat ze grappig en goedkoop moeten zijn, gevolgd door een uitgebreid diner. Na de mis vandaag schuift de familie aan voor een uitgebreide kerstlunch op Sandringham.

Meghan en prins Harry na de kerstmis op Sandringham op 25 december 2017.
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle