Naomi Campbell vertoont zich voor het eerst in een natuurlijke look

Hoewel Naomi het best kennen met lange en stijle pruiken, vertoont het supermodel zich dit keer in een natuurlijke look.

Naomi Cambpell natural look
Getty Images

Nu dat Naomi Campbell bezig is met een tour door Afrika voor verschillende doeleinden zoals haar aanwezigheid bij het Global Citizen Nelson Mandela 100 Festival, deelt zij met haar digitale vrienden op Instagram constant nieuwe en verrassende beelden onder de hashtag #NAOMIAFRICA. Maar nu laat het Britse supermodel zich zien van een totaal andere kant. Deze week postte het model een foto met een natuurlijke hairdo met het onderschrift "Bare it all." Een look die we van haar niet gewend zijn.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuwe verandering

Naomi Campbell is altijd al de koningin geweest van lange en stijle pruiken, maar via Instagram vertoonde zij zich in simpele cornrows, zonder toevoeging van extra haar. Deze neutrale look is leuk om bij haar te zien in vergelijking met haar nieuwe campagne die ze net scoorde, waarbij ze helemaal opgemaakt is en haar bekende sluike haren toont. Zo werd Naomi onlangs verkozen als het gezicht van het beautymerk NARS. Hoewel zij al tientallen jaren in de modewereld zit is dit haar eerste beautycampagne. In een interview met The Independent vertelde Naomi dat ongeacht haar status in de industrie, zij nog vaak met racisme te maken heeft wat dus ook volgens haar de reden is dat zij hiervoor nog nooit voor een beautycampagne is gevraagd. Wij hopen in ieder geval dat Naomi ons vaker zal verrassen met een natural look als deze.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity