Pippa Middleton toont post-baby lichaam tijdens vakantie in de Cariben

De Britse socialite geniet van een welverdiende vakantie met hubby James Matthews.

pippa-middleton-post-baby-lichaam
Mark R. MilanGetty Images

Pippa Middleton begint het nieuwe jaar in vakantiemodus. Zo zijn de Britse socialite en haar man James Matthews op zonvakantie in de Cariben op het eiland St. Barts. Na de geboorte van baby Arthur in oktober vorig jaar is het de eerste keer dat Pippa haar post-bevalling lichaam in het openbaar toont.

Vakantie

Zo droeg de socialite en zus van Kate Middleton een witte bikini met marineblauwe crochet details van het Britse label Biondi London, waarin haar strakke post-baby lichaam goed te zien is. Ze werd samen met James gefotografeerd op het strand van St. Barts, en ook nam het stel een duik in de Caribische zee.

Op St. Barts geniet het stel van wat quality time met hun familie, weet People. Zo waren ook James' broer Spencer Matthews en zijn vrouw Vogue Williams van de partij, net als Pippa's broer James Middleton en zijn vermeende vriendin. Helaas moesten zus Kate Middleton en prins William het onderonsje missen. Een belangrijk familielid dat ook ontbrak op de foto's was Pippa's zoontje Arthur. Volgens Mirror zou de baby van twee maanden echter wel mee zijn op vakantie.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws