Ellen DeGeneres wil Kevin Hart overtuigen om Oscars toch te hosten

Na een reeks van opgerakelde homofobe tweets trok de komiek zich terug als host van de The Academy Awards in december vorig jaar.

Ellen Degeneres Kevin Hart Oscars
Getty Images

Vorige maand werd bekend dat de Amerikaanse komiek en acteur Kevin Hart de 91ste Oscar-uitreiking zou hosten maar na een reeks van opgerakelde homofobe tweets trok de komiek zich terug als host een dag na de bekendmaking. Nu heeft de voorafgaande host en komiek Ellen Degeneres zich geuit over de situatie.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ellen steunt Hart

Afgelopen vrijdag was Kevin Hart te gast bij de Amerikaanse talkshow The Ellen DeGeneres Show. Hij werd uitgenodigd door Ellen nadat het homofobe schandaal plaatsvond waarbij "het internet" oude tweets van Kevin onder het stof vandaan haalde waarin hij kwetsende opmerkingen maakte over de homogemeenschap. Omdat Hart niet wilde dat de awardshow werd overschaduwd door deze ophef, trok hij zich afgelopen december terug als host. Tijdens de show nam Ellen de tijd om niet alleen Kevin te steunen maar ook haar afkeer te uiten over "internettrollen". Zo vertelde zij dat zij zelf The Academy, de organisatie van de The Academy Awards, had opgebeld om Kevin te overtuigen om toch de host van de Oscar-avond te worden.

Negatieve tweets over homoseksualiteit

Zo'n tien jaar geleden tweette de komiek een heleboel grappen over homoseksualiteit waarvan hij tot op vandaag spijt van heeft. Hij heeft er hier inmiddels een paar van verwijderd, maar een heel aantal staan nog op zijn Twitter-account. Hart vertelt in het interview met Ellen dat hij zich herhaaldelijk verontschuldigd heeft voor zijn homofobe opmerkingen waaronder grappen over het vrezen dat zijn zoon ooit homoseksueel zou worden. Hij vertelde in 2015 aan tijdschrift Rolling Stone: 'Ik zou deze grappen vandaag niet meer vertellen, in die tijd waren mensen niet zo gevoelig als dat ze nu zijn.' Kevin vertelde op het einde van The Ellen DeGeneres Show dat hij zijn terugkeer als host zou evalueren.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity