Prinses Beatrice is voor het eerst gezien met haar nieuwe vriend

Het verliefde stel loopt hand in hand tijdens een vakantie op het Keniaanse eiland Lamu.

prinses-beatrice-nieuwe-vriend
Mike MarslandGetty Images

Nadat haar zus prinses Eugenie afgelopen oktober in het huwelijksbootje stapte, lijkt een toekomstige bruiloft ook in zicht voor prinses Beatrice. Zo werd de Britse prinses voor het eerst samen gezien met haar nieuwe vriend, zakenman Edoardo Mapelli Mozzi. The Daily Mail bemachtigde foto's van het stel waarop ze hand in hand lopen over het strand van Lamu Island in Kenia, waarmee zij hun relatie lijken te bevestigen.

Relatie

Maandenlang probeerden Beatrice en Edoardo hun relatie uit de schijnwerpers te houden, wat ze tot nu toe goed gelukt is. Zo waren er nog niet eerder foto's opgedoken van de twee, waardoor hun relatiestatus onbekend bleef. Maar nu lijken Beatrice en Edoardo definitief te bevestigen dat ze samen zijn. Zo zien we op de eerste foto's van het stel de prinses en de zakenman tijdens hun romantische vakantie op het Keniaanse eiland Lamu. De beelden zijn exclusief te bekijken op de website van The Daily Mail.

Beatrice en haar nieuwe vriend waren in Kenia samen met Edoardo's familie, die een huis heeft op het eiland. De families van Beatrice en Edoardo kennen elkaar al jaren, volgens een bron die Beatrice's moeder, Sarah Ferguson, goed kent. 'Hoe lief is het dat twee families die elkaar al jaren kennen nu misschien definitief met elkaar zijn verbonden,' aldus de bron.

Royal wedding?

Hoewel Sarah Ferguson en de Mozzi's elkaar goed kennen, werden prinses Beatrice en Edoardo pas afgelopen september aan elkaar voorgesteld, weet The Sun. Sindsdien heeft hun relatie een vliegende start genomen. Volgens hetzelfde medium zou het zelfs niet lang meer duren voordat de twee zich verloven. Misschien kunnen we in 2019 of 2020 nog wel een royal wedding verwachten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity