Zijn Gigi Hadid en Zayn Malik nu toch geen stel meer?

Na jarenlang een knipperlichtrelatie te hebben gehad is het koppel nu uit elkaar volgens meerdere bronnen.

gigi hadid en zayn malik uitelkaar
Getty Images

Het Amerikaanse supermodel Gigi Hadid en de Engelse zanger Zayn Malik zijn naar verluidt uit elkaar. Het koppel heeft al sinds 2015 een knipperlichtrelatie maar nu laat entertainmentwebsite E! News weten dat het stel heeft besloten om voor verder te gaan zonder elkaar.

Boyfriend trouble

Volgens E! News zijn Gigi Hadid en Zayn Malik al sinds november uit elkaar, zo vertelde een bron. 'Dit besluit is de beste oplossing in het belang van hun relatie.' Ook US weekly sprak met een bron die verklaarde dat er een oprechte poging was om hun relatie een tweede kans te geven. Hoewel ze hun relatie opnieuw wilde laten slagen, heeft Malik veel van zijn eigen problemen waarmee ze hem niet kon helpen, volgens de bron. Ook isoleerde Gigi zich zelf van haar vrienden en familie wanneer zij met Malik was. Al eerder had het stel de keuze gemaakt om uit elkaar te gaan, zo beëindigden zij hun relatie afgelopen jaar in maart. De twee drukten zich uit via Twitter.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ups en downs

De insider voegt toe: 'Ze zitten nu op verschillende punten in hun leven en besloten dat ze de tijd nodig hebben om elkaar wat vrijheid te geven. Ze zijn nog steeds in contact en hopen allebei dat het toch zal lukken, hun relatie is nooit zonder ups en downs gegaan.' De Pillow Talk-zanger volgt haar onder andere niet meer op Instagram. Al is Zayn nooit iemand geweest die iets wilde labelen. Hij vertelde GQ in juli vorig jaar: 'Wij zijn volwassenen, we hoeven er geen etiket op te plakken gewoon om aan de verwachtingen van de mensen te voldoen.' Op dit moment hebben zowel Gigi als Zayn het nieuws niet bevestigd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid