De supermarkt is Beyoncé's runway: zangeres gespot in budgetsupermarkt in stylish pak

Afgelopen maandag werd Beyoncé gespot in Target supermarkt in Los Angeles.

image
Larry BusaccaGetty Images

Vogue Nederland zei het al eerder: de supermarkt is je runway. Indien de boodschap niet helemaal over is gekomen, laat Beyoncé je dan inspiratie bieden (mocht ze dat niet überhaupt al doen voor, nu ja, alles in je leven). De superster mag dan een nettowaarde van ruim 310 miljoen euro hebben, ook in het nieuwe jaar doet Queen Bee gewoon haar boodschappen bij Amerikaanse budgetsupermarktketen Target – in stijl.

Beyoncé's boodschappen

Afgelopen maandag werd Beyoncé gespot in een Target supermarkt in Los Angeles terwijl ze de eindeloze gangpaden gebruikte als catwalk. Gekleed in een perzikkleurig pak, cat-eye zonnebril en met perfect gekapte haren deed de zangeres en moeder van drie haar boodschappen. Door Beyoncé Legion – de grootste Beyoncé fansite – werd ze op maandagmiddag gespot in het gangpad met de babyartikelen. Hoewel niet duidelijk was waarom ze precies in Target was, wist Chrissy Teigen, die momenteel een kookspullenlijn heeft bij Target, haarscherp te reageren op Twitter dat Beyoncé zich het tripje naar de supermarkt best had kunnen besparen.

Het is niet Beyoncé’s eerste bezoek aan deze supermarktketen. Eerder deed ze al haar Kerst- en Paasinkopen bij Target. De verschijning van de popster geeft ons in ieder geval zin om in full look Gucci naar de Aldi te gaan. Nog meer inspiratie nodig? Doe als Vogue covermodel Marjan Jonkman, zie de supermarkt als je runway en ga cereal shopping in Chanel.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws