Dit romantische officiële portret van Meghan Markle en prins Harry zag je niet eerder

En wel om deze reden.

portret-meghan-markle-prins-harry
Alexi Lubomirski

Hoewel we inmiddels bekend zijn met de verlovingsbeelden van Meghan Markle en prins Harry en hun officiële huwelijksfoto's, geschoten door Alexi Lubomirski, blijkt er nog een officieel portret van de hertog en hertogin van Sussex te zijn gemaakt. Vorig jaar in juni schreven we al over een onbekend, nog niet eerder vertoond portret van Meghan en Harry in de werkkamer van koningin Elizabeth. Nu krijgen we eindelijk een goed beeld van diezelfde officiële foto, dankzij een fan-account van Meghan op Instagram.

Onbekend portret van Meghan en Harry

Een oplettende fan van de royals merkte iets bijzonders op in een persfoto van koningin Elizabeth vorig jaar. Zo werd er op de achtergrond een onbekend portret van Meghan en Harry ontdekt, waarop we Harry in een blauw pak zien en Meghan in een lichtblauwe jurk met haar hand tegen de prins aan. Volgens het fan-account op Instagram blijkt het te gaan om een officieel portret dat het Britse koninklijke koppel als cadeau schenkt aan landen die ze hebben bezocht. Zo overhandigde het koppel het portret ook aan vertegenwoordigers in Nieuw-Zeeland tijdens hun Royal Tour door Oceanië in oktober 2018. Helaas komt de foto nog niet in hoge kwaliteit, maar daar kunnen we altijd op blijven hopen natuurlijk. Bekijk een close-up van het portret onderstaand.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Birkenhead

Sinds de kerstviering van de Britse royals in Sandringham hebben we nog geen nieuwe beelden gezien van Harry en de inmiddels zes maanden zwangere Meghan. Op 14 januari maakt het koppel weer een publiek optreden wanneer zij het Engelse plaatsje Birkenhead in de buurt van Liverpool bezoeken. Volgens Kensington Palace zullen Meghan en Harry 'een aantal lokale organisaties bezoeken die steun bieden aan bepaalde groepen binnen de gemeenschap'.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle