Gigi Hadid bleekt haar wenkbrauwen voor Prada

Het ziet ernaar uit dat Gigi Hadid zich met haar unieke look meer op high fashion richt

Hair, White, Clothing, Blond, Hairstyle, Street fashion, Long hair, Skin, Beauty, Fashion,
Getty Images

Niet dat Gigi Hadid een vrij donkere en helder omlijnde Instagram brow had, maar voor de nieuwste Prada-campagne heeft het model haar wenkbrauwen helemaal laten weg bleken. Het is voor een grote klus: de Prada Lente/Zomer 2019-campagne, geschoten door Willy Vanderperre met een serie korte films. Naast Hadid staat ook Miuccia Prada's favoriet Freja Beha Erichsen en Anouk Yai – het eerste zwarte model dat ooit een Prada-show liep – in de campagne.

Prada

High fashion

Terwijl sommige volgers van het Italiaanse modehuis de oudste Hadid 'te mainstream' vinden van uiterlijk, blijft ze een van de grootste modellen van nu. Verder lijkt Gigi Hadid met die beauty-transformatie bijna onherkenbaar: een rommelige mini-pony, Twiggy-achtige wimpers en wenkbrauwen die afwezig lijken te zijn. Haar wenkbrauwen zijn dan ook behandeld met bleek en make-up. Ze vindt het duidelijk niet erg om een 'offer' te maken voor deze felbegeerde job van Prada, het huis dat erom bekend staat ook tal van modellen een opvallende hairdo (zoals heel kort) aan te meten backstage voor een grote show. Nu ze haar contract heeft beëindigd met Tommy Hilfiger, focust het model zich wellicht weer op de high fashion-kant van de business.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid