Hailey Bieber openhartig over mental health problemen door kritiek op haar huwelijk

Het Amerikaanse model schreef een openhartige Instagrampost over haar onzekerheden door social media.

Justin en Hailey Bieber
Getty Images

Eind vorig jaar onthulde het Amerikaanse model Hailey Baldwin dat zij problemen had met haar geestelijke gezondheid. Hierdoor moest zij enige tijd haar Instagram verlaten om haar eigen vertrouwen te herwinnen. Nu dat het model weer is teruggekeerd op Instagram deelt ze met haar fans een diepzinnige post over haar strijd met haar geestelijke gezondheid, en het effect van alle kritiek die ze over zich heen kreeg vanwege haar verloving met Justin Bieber.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Instagram trolls

Via Instagram meldt de 22-jairge Hailey Baldwin dat de Instagram trolls te veel voor haar werden en dat ze in 2019 transparanter wil zijn voor haar fans. Zo vertelt ze: 'Ik ben 22 jaar oud, en de waarheid is, hoe fantastisch het leven er ook van de buitenkant uit ziet, dat ik het moeilijk heb'. Het model, die zich onlangs met de Canadese zanger Justin Bieber verloofde, onthulde dat dingen niet altijd perfect zijn, ook al lijkt dat soms wel zo op social media. 'Ik ben onzeker, ik ben kwetsbaar, ik heb pijn, ik heb angsten, ik heb twijfels, ik word bedroefd en ik word boos. Ik heb meer dagen achter de rug dan ik kan tellen waar ik mezelf betrap met het scrollen door Instagram, mezelf vergelijken, mijn uiterlijk vergelijken, het gevoel hebben dat ik niet goed genoeg ben en echt moeite heb om zelfvertrouwen te hebben in wie ik ben omdat ik constant het gevoel heb dat ik gewoon niet goed genoeg ben. Elke dag is een strijd om vertrouwen te winnen voor mijzelf.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rise of the Selenators

Hailey verliet haar Instagram al eerder, op 10 December 2018, doordat de kritiek op haar naderende huwelijk haar had gedwongen om zich te concentreren op haar geestelijke gezondheid. Het model trouwde volgens bronnen in november met Justin Bieber maar dit eindigde in een overvloed aan Selena Gomez fans, Selenators, die haar constant aanvielen vanwege haar relatie met Justin Bieber, Selena Gomez' ex-vriend.

Elle
Elle
elle
Elle

elle
elle

Elle

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity