Adriana Lima's favoriete nieuwe workout is skateboarden

Het Braziliaanse supermodel is onlangs benoemd als het nieuwe gezicht van Puma.

Adriana lima skateboarden
Puma

Het Braziliaans supermodel Adriana Lima is na haar vertrek bij Victoria Secret benoemd tot het nieuwe gezicht van Puma. Nu, na de lancering van de lichtgewicht sneaker Puma Mode XT, doet Adriana Lima een boekje open over haar atletische leven en blijkt zij een opmerkelijke activiteit te hebben: skateboarden.

Atletische leven

Je zou Adriana Lima misschien niet als een atleet beschouwen, maar simpelweg als model. Als je weliswaar een van haar trainingen bekijk, zul je vast snel van mening veranderen. De voormalige Victoria's Secret Angel is nu benoemd tot het nieuwe gezicht van Puma. Dat is niet voor niets. Om te voldoen aan het lichaamsbeeld van de modewereld moet zij altijd in goede shape zijn. Aan Teen Vogue vertelde zij hoe ze haar sportmentaliteit behoudt: 'Hoe een atleet atleet wordt, heeft alles te maken met hun manier van denken. Ik geloof dat iedereen die die mentaliteit voor zichzelf creëert, ongeacht wat je doet, een atleet kan worden. Het gaat gewoon om de manier waarop je denkt'.

Verrassende hobby

Hoewel atletisch zijn een belangrijk onderdeel is van Lima's leven, begrijpt ze dat sporten voor sommigen een beetje intimiderend kan zijn. Daarom adviseert zij om alles uit te proberen. Zo vertelde zij aan Teen Vogue dat skateboarden haar nieuwe hobby is: 'Ik denk dat ik het type persoon ben dat alles wil uitproberen. Ik ben begonnen met skaten en ik begin goed te worden. Luister, ik had skateboarden nog nooit uitgeprobeerd, maar ik deed het en het ging de eerste keer al goed. Ik maak echt geen grap.' Het is nu maar afwachten of Adriana Lima's volgende street style-foto's op een skateboard zullen zijn.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity