Meghan Markle's bodyguard neemt ontslag na slechts zes maanden

De Hertoging van Sussex verliest steeds meer leden van haar persoonlijke personeel.

The Duchess Of Sussex Visits Brinsworth House
Max Mumby/IndigoGetty Images

De afgelopen tijd is er veel ophef geweest over het persoonlijke personeel van Meghan Markle. De kersverse zwangere hertogin heeft afgelopen tijd verschillende mensen van haar vaste personeel verloren. In december vorig jaar stopte de persoonlijke assistent van Markle, Melissa Touabti, om onbekende redenen haar met haar baan, net als haar privésecretaresse Samantha Cohen, die eerder in november was vertrokken. Nu blijkt dat ook haar bodyguard stopt na slecht zes maanden in dienst te zijn geweest, zo stelt The Sunday Times.

Beperking in vrijheid

Het was de eerste keer in de geschiedenis van de Royal Windsor familie dat een vrouwelijke bodyguard werd aangenomen voor een prominent koninklijk persoon. Het blijkt dat Meghan het erg lastig vond om te wennen aan het hebben van een vrijwel constante aanwezigheid van beveiliging door middel van een persoonlijke bodyguard. Zo liet een bron aan The Sunday Times weten: 'In tegenstelling tot iemand die is opgegroeid in de koninklijke familie en vanaf jonge leeftijd is gewend aan deze vorm van beveiliging, kan het behoorlijk beperkend zijn in je dagelijkse leven. Hoewel ze een beroemde actrice was, kon ze in haar dagelijkse leven nog wel in vrijheid haar persoonlijke leven leiden, maar in haar huidige rol kan ze nergens heen zonder haar beveiligingsteam wat een enorme beperking kan zijn.' Er is dus wederom een nieuwe positie vrij in het persoonlijke personeel bestand van Markle.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle