Lady Gaga steelt de show tijdens de Critics' Choice Awards met emotionele speech

Tijdens het evenement geeft de zangeres een emotionele speech voor het winnen van beste actrice voor 'A Star Is Born'.

The 24th Annual Critics' Choice Awards - Inside
Kevin MazurGetty Images

Hollywoods award seizoen is in volle gang. Na de Golden Globes afgelopen week, vond dit weekend de Critic's Choice Awards plaats. Lady Gaga stal ook hier opnieuw de show met een bijzondere look en emotionele speech die de zangeres gaf ter ere van haar award voor beste actrice en beste nummer voor de film A Star Is Born.

Old Hollywood glam

Voor het event was de zangeres wederom gehuld in een bijzondere look. In een custom zalm-roze avondjurk van Calvin Klein by Appointment nam de actrice haar prijzen in ontvangst. De strapless satijnen jurk met sleep maakte Gaga's Hollywood glam compleet. Daarbij droeg de zangeres witte custom Giuseppe Zanotti veterlaarzen.

Gregg DeGuireGetty Images

Emotioneel

In haar emotioneel speech bedankte Gaga regisseur en acteur Bradley Cooper voor de bijzondere samenwerking. Ook benadrukte ze door haar levenservaring in staat was deze rol te kunnen spelen. Vervolgens maakte de zangeres een wending in haar speech, met een emotioneel beladen boodschap. Ze droeg de prijs die ze zo juist in ontvangst had genomen op aan alle mensen die lijden aan alcoholisme en verslaving, een belangrijk terugkerend thema van de film. 'Ik wilde niets anders laten zien dan de waarheid en de kracht van deze hartverscheurende ervaringen. De échte ster van de film ben niet ik, maar de moed en het doorzettingsvermogen wat de leidraad vormt van de film.' Aldus Gaga, die vervolgens een staande ovatie van het publiek ontving.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Toekomst

Of Lady Gaga verder gaat met acteren? 'Ik zal zeker blijven acteren, ik houd ervan. Ik vond het fantastisch om te moeten acteren in American Horror Story, en ik vond het fantastisch om te acteren in A Star Is Born voor Bradley Cooper. Het was een geweldige ervaring, en ik wil er zeker mee verder gaan'. Zo liet de zangeres weten tegen de pers na afloop van het event. Of Gaga nog vaker zal samenwerken met Cooper blijft onduidelijk: 'Ik zal hem altijd blijven steunen, op welke manier dan ook. We praten over toekomstige films voor mij en hij geeft me hierover advies. Hij is een goed persoon, maar wat toekomstige samenwerkingen betreft zal voor nu geheim blijven.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity