Alicia Keys is de nieuwe host voor de Grammy Awards 2019

De zangeres behoort zelf tot Grammy royalty met haar 15 Grammy awards.

Alicia Keys Grammy host
Essence magazine

Award season is in volle gang, ook in de muziekwereld. De 61ste uitreiking van de Grammy Awards vindt dit jaar op zondag 10 februari plaats. Deze award show wordt op beschouwd als een van de belangrijkste muziekprijzen ter wereld, vergelijkbaar met de Oscars voor de filmwereld. Dit jaar is de taak aan de Amerikaanse R&B-ster Alicia Keys om de award show te hosten. Dit maakte zij bekend door een video te plaatsen op haar Youtube-account.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wat zijn de Grammys?

Alicia Keys maakte bekend dat zij de Grammys zou hosten via haar Youtube kanaal en Social Media. 'Ik ben zo blij om aan te kondigen dat ik de 61e jaarlijkse Grammy Awards zal hosten! Ik ben bezig met zoveel verschillende elementen en ik kan niet wachten tot dat jullie alles kunnen zien.' In de video is ook het moment te zien dat de zangeres te horen krijgt dat zij wordt uitgenodigd om de show te hosten, en ze neemt de kijker mee om het verassende nieuws aan haar familie te vertellen. Wanneer de zangeres het nieuws aan haar kinderen vertelt antwoorden die nuchter terug met: 'Wat zijn de Grammys?'.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Geweldige Host

Dat Alicia Keys is gevraagd is als host komt niet als een complete een verassing. Zo is zij al in het bezit van 15 Grammy Awards en 29 nominaties. Ook heeft de zangeres ervaring met het hosten van award shows: ze hostte eerder al de 2004 Soul Train Music Awards en was ze co-host van 106 & Park en Live with Regis and Kelly.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity