Sarah Jessica Parker kruipt voor een laatste keer in de huid van Carrie Bradshaw

Voor een speciaal project gaat de actrice nog één keer (modebewust) de straat op als haar iconische karakter uit de tv-serie Sex and The City.

sarah-jessica-parker-carrie-bradshaw
HBO

Het is inmiddels alweer bijna vijftien jaar geleden dat de laatste aflevering van Sex and The City op televisie te zien was. Dat lijkt misschien een lange tijd, maar de tv-serie heeft tot op de dag van vandaag nog steeds veel invloed, zowel op het gebied van de liefde als op de mode van nu. En in die laatste categorie kunnen we maar aan één karakter denken: Carrie Bradshaw, de New Yorkse columnist slash schoenenverzamelaar (Manolo Blahnik beleefde hoogtijdagen dankzij de serie), gespeeld door Sarah Jessica Paker. Hoewel er helaas toch geen derde film van de populaire tv-serie komt, kruipt de actrice nog één keer in de huid van haar iconische personage.

Carrie Bradshaw anno 2019

Dit weekend plaatste Sarah Jessica Parker een video op haar Instagram-account waarin ze anno 2019 te zien is als Bradshaw. We zien haar in een typische Carrie-look: zo draagt ze een mintgroene rok van tule, een goudkleurige blouse, beigekleurige kanten stiletto's met open teen en statement accessoires als een zwarte riem, kanten handschoen en een roze tas van kralen. 'Mijn oude vriendin. Ze maakt een kleine comeback,' schreef SJP bij de video. 'Als samenwerking met een fantastisch merk en als steun voor een goed doel waar we allemaal om geven. Binnenkort meer.' Over welk merk of goed doel de actrice het heeft, wordt (nog) niet duidelijk gemaakt. Aan het einde van de video zien we in ieder geval de hashtag #PourItForward. Zou dat een hint zijn op een goed doel waarbij water een belangrijke rol speelt? Als we het antwoord weten, komen we bij je terug.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity